Databank Rouwbrieven en  Bidprentjes - Familiekunde Aalst

In ons documentatiecentrum te Erembodegem hebben we 2 verzamelingen

  • Rouwbrieven
  • Bidprentjes

Rouwbrieven

De verzameling Rouwbrieven is reeds gedigitaliseerd (gescand), maar nog niet volledig geÔndexeerd. Voor de reeds geÓndexeerde rouwbrieven zijn we overgeschakeld voor het raadplegen van de rouwbrieven naar een electronische index.

  1. Deze index (uitgebreide index) kunt u uitgebreid raadplegen op de website      www.copernicussuite.be  
    De toegang is gratis en u hoeft zelfs niet geregistreerd te zijn.
  2. Diezelfde index (beperkt tot Naam overledene, geboorteplaats en datum, overlijdensplaats en datum, plaats digitaal beeld) vindt u hier op de website, alfabetisch geordend op familienaam. Klik hiervoor op de beginletter(s) van de familienaam om de lijst in te zien.

De afbeelding van het document zelf vindt u er niet. Wenst u dit in te zien of een kopie ervan te krijgen dan is dit beschikbaar in ons documentatiecentrum  te Erembodegem. Voor openingsuren zie onze website.

Omwille van privacy vindt U  enkel beperkte informatie van de overledene.

KopieŽn van de rouwbrieven zijn te verkrijgen in ons documentatiecentrum. Gelieve USB-stick of gelijkaardig mee te brengen.

Bij aanvraag van een beperkt aantal worden deze U gratis aangeboden door onze vereniging. Gelieve naam, datums en opslagplaats mee te geven, of kopiŽer de lijn uit website in uw e-mail.
Een duwtje in de rug onder de vorm van insturen van uw eigen digitale copieŽn of van een bijdrage wordt met dank aanvaard en kan altijd gestort worden op onze rekening van Familiekunde-Aalst: BE63 4365 0697 5108.

Voor informatie hierover email: info '@' familiekunde-aalst.be

INDEX ROUWBRIEVEN - Familiekunde regio Aalst

index op de Familienamen beginnend met de letters hieronder in deze tabel:
A_ B_ C_ D_ E_ F_ G_ H_ I_ J_ K_ L_ M_ N_ O_ P_ Q_ R_ S_ T_ U_ V_ W_ X_ Y_ Z_
BO DED LO MO SO VAND
DEM VANE
DES VANM
DEV VANR
DI VE
VERM

Van der Heyden Alfons Lodewyk 1905 - 1987

Toestand: 15 maart 2019

ca 114.700 Rouwbrieven

Bidprentjes

De verzameling bidprentjes is nog niet gedigitaliseerd. Deze is alfabetisch geordend op familienaam en voornaam van de overledene, en is te raadplegen in ons documentatiecentrum te Erembodegem.

Laatste update: 29 mei 2016

Totaal xxx rouwprentjes


Wij voorzien ook plaats voor Rouwbrieven of Bidprentjes in privebezit. Gelieve ons hiervoor te contacteren voor meer informatie, of indien u geÔnteresseerd zou zijn om ook uw verzameling te digitalizeren.


teller1 web
analytics
teller2
free
web stats